Δημιουργία λογαριασμού

Είσοδος

Διεύθυνηση Email

[email protected]

Επικοινωνία

+30 693 4415912

Η ακαδημία μας χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ» - ΔΑΚ, καθώς και τις εγκαταστάσεις του σύχρονου 9Χ9 γηπέδου στον χώρο του «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ».

Αμφότερες οι εγκαταστάσεις είναι τοποθετημένες εντός της Μαρίνας Φλοίσβου, στον περιοχή του Φαληρικού ΔΕΛΤΑ. Στον ευρύτερο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι συνοδοί των παιδιών έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις πολυάριθμες επιλογές αναψυχής και γύμνανσης που παρέχονται.

Instragram Instragram Instragram

Η Ακαδημία μας

Αξίες

Γίνε και εσύ τώρα μέλος της οικογένειας μας!

Στρεφόμενοι προς τους νέους και την προσωπική τους ανάπτυξη, το σωματείο μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, υπό την καθοδήγηση μιας ικανής, έμπειρης και αξιόπιστης ομάδας προπονητών.

Ο σκοπός μας είναι οι αθλητές να εξελίξουν την προσωπικότητά τους, να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση, ατομική πρωτοβουλία και ομαδική συνεργασία. Επιθυμούμε να ενισχύσουν το ήθος τους, να καλλιεργήσουν τον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη και την ευγενή άμιλλα. Μέσα από την ομαδική διαδικασία, οι αθλητές μας ενθαρρύνονται να ανακαλύψουν την ανεξαρτησία και την αυτονομία τους, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

Στόχος μας είναι, μέσω της ομαδικής ανάπτυξης, να ενισχύσουν οι αθλητές τις προσωπικές τους ικανότητες και να υιοθετήσουν τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής.

about
About
about